If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на 6-та със 180 ми е на 3300/3500 оборота, а максимално и пражих един път 240 и малко на магистралата на пловдив, но бяхме само двама, а сега до морето с 5 4овека направи 230 . 2.4 JTD с чипче
на 6-та със 180 ми е на 3300/3500 оборота, а максимално и пражих един път 240 и малко на магистралата на пловдив, но бяхме само двама, а сега до морето с 5 4овека направи 230 . 2.4 JTD с чипче
Колега стига де, измери я с GPS за по- голяма точност.
Колега стига де, измери я с GPS за по- голяма точност.
Даам... така е най-правилно щото учудването е много голямо като караш със 100 а GPS-а показва мааалко над 90. При мен по километраж показва 190 по GPS 178 така че разлика има и не се лъжете по това колко показва километража
Зависи и от това с какви гуми си а и от настроението на "сателитя"
Сменял съм три комплекта гуми и два джанти, като последните бяха чисто нови и след 150 си тресе по абсолютно един и същи начин всеки път.
Някъде четох, че може да тресе и от лагерите на главините, но моя майстор твърди, че това е невъзможно, а все още не ми се дават 400-500лв за нови предни лагери и то само за пробата.
Сменял съм три комплекта гуми и два джанти, като последните бяха чисто нови и след 150 си тресе по абсолютно един и същи начин всеки път.
Някъде четох, че може да тресе и от лагерите на главините, но моя майстор твърди, че това е невъзможно, а все още не ми се дават 400-500лв за нови предни лагери и то само за пробата.
И за каре и за маховик, и за спирачни дискове съм се сещал, в два сервиза съм ходил и все казват, че всичко е здраво. Даже по едно време си мислех, че колата е усукана и ходих на такъв стенд - права е, имала е удар, но е права.
Явно е крайно време да си направя една разходка до столичните сервизи, защото както и в темата за тресенето при палене написах - в Пловдив няма един свестен сервиз.
Comment